Juridisch advies
Weegschaal 3.png

Diensten

Juridisch advies voor ondernemers, makers en innovators.

Specialisme

 

muziek

De muziekwereld is altijd in ontwikkeling, en dan hebben we het niet alleen over de muziekstijl. Met de introductie van een veelheid aan streamingsdiensten en distributiekanalen, groeien de mogelijkheden voor winst, maar ook de complexiteit. Wat moet je afspreken en met wie? Daar kan ik mee helpen.


beeldende kunst & grafisch ontwerp

Juridisch advies vraagt om vakkundigheid, strategie en empathie. Kunst en design zijn namelijk heel persoonlijk. Naast jurist, ben ik ook maker, daarom ben ik mij heel erg bewust van de emotionele band tussen maker en zijn werk. Naast een luisterend oor, stel ik mij bemiddelend op, om tot een zo gunstig mogelijke oplossing te komen. 


theater, film en televisie

De manieren waarop men entertainment consumeert is altijd in verandering; het recht moet zich hier snel aan aanpassen. Mr. in de Kunst streeft er naar te anticiperen op deze veranderingen, zodat je als maker je kan focussen op het creëren. 
 


contracten

In mijn functie als juridisch adviseur kijk ik contracten na en beantwoord ik allerhande vragen over contracten. Wil je bijvoorbeeld weten of je rechten beschermd zijn in het contract? Of je je aansprakelijkheid voldoende hebt uitgesloten? Ik zoek het voor je uit. 
 


Digitale media & technologie

Internet, software en technologie zijn zo doordringend dat we niet meer kunnen leven zonder. Ze maken ons leven eenvoudiger, maar de bescherming achter de schermen wordt steeds ingewikkelder. Met deze bescherming help ik graag. 
 


overig

Staat je vraag of expertise niet in voorgaande stukken? Geen probleem. Ook op andere vlakken in het recht kan ik je van dienst zijn. Stel je vraag en ik kijk of je ermee kan helpen.